Afgelopen maandag 30 september 2019 is Gastouderopvang Boerderij Bigtelaar – Kinderopvang op de boerderij geopend. We hebben afgelopen maanden hard gewerkt om dit mogelijk te maken: binnen hebben wij de woonkamer, keuken en slaapkamer van de gastouderopvang volledig opgeknapt tot een warme, fijne plek voor ons en de kindjes.

Buiten hebben wij verschillende weides ingericht voor onze ‘kinderboerderij’. Zo hebben we een dierenspeelwei gemaakt voor onze schappen, kippen en konijnen, waar we met de kindjes lekker bij de dieren kunnen. Hebben we een kinderspeelwei gemaakt waar we met de kindjes lekker buiten kunnen spelen. En hebben we verschillende weides ingericht voor onze koeien, paard en pony.

Kortom: binnen en buiten een hele fijne plek waar we op een mooie manier kinderopvang bieden als gastouder in Oekel, tussen Rijsbergen en Zundert in. We hebben nog enkele plekjes vrij voor kinderopvang van maandag t/m vrijdag.

Elke Ruijgrok en Wouke-Linde Ruijgrok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s