Ik heb onwijs genoten van het werken in Den Haag als gastouder. Met veel liefde heb ik de kinderen mooie ervaringen mee kunnen geven. Het was prachtig de kinderen te zien genieten en groeien. Na vele wandel tochten in het bos, het spelen op de kinderboerderij en het werken in mijn stadstuintje werd de behoefte aan buiten wonen op een boerderij steeds groter.

Het is voor mij nu tijd voor de volgde stap in mijn droom: buiten wonen en leven en het runnen van een groene kinderopvang . Het buiten zijn met de kinderen en het ervaren van de kracht van de natuur en de dieren lijkt mij prachtig.  Het open slaan van de deuren en meteen samen buiten zijn in de natuur. Op eigen terrein een eigen kinderboerderij en moestuin. Het lijkt mij heel fijn dit samen met kinderen te kunnen ontdekken.

Op 18 juli 2019 is de laatste opvangdag van Gastouder Elke in Den Haag. Per 1 juli krijgen wij de sleutel van een monumentale boerderij in Rijsbergen in de buurt van Breda. Deze boerderij met 1 hectare grond grenst aan de boomkwekerij van mijn familie met in totaal 5 hectare grond.

Jullie zijn natuurlijk altijd welkom in Rijsbergen bij Boerderij Bigtelaar! Het streven is om in Rijsbergen per 1-10-2019 open te gaan. Momenteel wordt gewerkt aan de website. De website en social media pagina’s van Gastouder Elke gaan binnenkort over naar Boerderij Bigtelaar – groene kinderopvang in Rijsbergen.

Woont u in Rijsbergen, Zundert, Breda en omgeving en is Boerderij Bigtelaar mogelijk interessant voor uw kind(eren) of de kinderen van een kennis? U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Elke Ruijgrok

4 gedachten over “Kinderopvang Gastouder Elke verhuist naar Boerderij Bigtelaar in Rijsbergen

  1. Hoi Elke,
    Kwam je tegen op Facebook en zag dat je dit mooie project bent gestart. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je je droom achterna aan het gaan bent. Ik wens je heel veel succes! De kinderen mogen blij zijn met jou als juf.
    Groetjes Hellen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s